sâmbătă, 1 decembrie 2007

ÎNTÂLNIRILE AZIR CU STUDENŢII DE LA FACULTATEA DE JURNALISM DIN BUCUREŞTI

ÎN SERIA Întâlnirilor AZIR cu studenţii de la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării,din Bucureşti, Teodora Stanciu, preşedina AZIR, l-a înlocuit joi 29 noiembrie, pe dl. Mihai Creangă, care n-a putut fi prezent, susţinând ea însăşi o conferinţă despre mizele jurnalismului cultural, prezentând, în mod special, postul de radio „România Cultural”, unde îşi desfăşoară munca de realizator de emisiuni, pe diverse teme din spaţiul culturii.
Întrebările inteligente şi la obiect ale studenţilor, la sfârşitul conferinţei au dovedit interes pentru acest tip de jurnalism, pentru condiţia redactorului sau reporterului la Radio România Cultural, pentru modul de reflectare a culturii în emisiunile de radio şi televiziune (nivel prea elitist sau, dimpotrivă, conţinuturi derizorii). Dezbaterea a fost dinamică, incitantă, cu polemici, dispute, controverse, moderate cu iscusinţă de tânărul profesor de la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, dl. Antonio Momoc.
Viitoarea întâlnire (în 2008) a reprezentanţilor AZIR cu studenţii de la „Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării”, programată după sesiune şi sărbătorile de iarnă, la o data ce urmează să fie anunţată, va fi onorată de dl.Mihai Creangă.

Niciun comentariu: